Vinterprodukter

Å gjøre kjøretøyet klart for vinteren er en viktig del av å sikre sikkerheten og påliteligheten til din bil eller lastebil i de kalde månedene. Med Lilleseth kjetting, Westfrost kondensfjerner, ekstralys, skvettlapper, Parlok skjermer, skilt og ADR-bag kan du forberede deg på vinterveiene på en grundig måte.

  1. Lilleseth kjetting: Tungtransport utgjør en betydelig risiko på veiene, spesielt under vinterforhold. Kjettinger gir bedre veigrep og reduserer risikoen for ulykker som kan føre til alvorlige skader og skader på eiendom. Ofte er detstrenge krav om bruk av kjettinger for lastebiler under visse vinterforhold. Å følge disse forskriftene er viktig for å unngå bøter og for å opprettholde veisikkerheten.
  2. Westfrost Kondensfjerner: Kondens kan være en stor utfordring i de kalde månedene, spesielt når temperatursvingningene er store. Westfrost kondensfjerner er en pålitelig måte å fjerne kondens fra drivstoffsystemet, noe som bidrar til å forhindre isdannelser og drivstoffproblemer som kan oppstå om vinteren.
  3. Ekstralys: Vinteren bringer kortere dager og mindre naturlig lys, noe som kan påvirke sikkerheten på veien. Montering av ekstralys på kjøretøyet ditt gir ekstra belysning og forbedrer siktbarheten, spesielt i dårlige værforhold. Dette er spesielt viktig for de som kjører i mørke områder eller på dårlig opplyste veier.
  4. Skvettlapper: Skvettlapper er et enkelt, men viktig tillegg for å beskytte kjøretøyet mot smuss, vann og salt som kastes opp fra veien. De bidrar til å forhindre rustskader og holde kjøretøyet ditt i god stand gjennom vinteren.
  5. Parlok Skjermer: Parlok skjermer er en effektiv måte å beskytte frontruten og sidespeilene mot is og snø. De reduserer behovet for å skrape is av rutene, noe som sparer tid og krefter på kalde vintermorgener.
  6. Skilt: God synlighet er avgjørende om vinteren, og riktige kjøretøysskilt bidrar til å opprettholde lovligheten og sikkerheten. Sørg for at alle dine nødvendige kjøretøysskilt er på plass og godt vedlikeholdt.
  7. ADR-Bag: For de som transporterer farlige materialer, er en ADR-bag en nødvendighet. Den sikrer at alle nødvendige dokumenter og utstyr er lett tilgjengelige og beskyttet mot værforholdene.

Vinteren kan være krevende for kjøretøy og sjåfører, men med riktig forberedelse og utstyr som Lilleseth kjetting, Westfrost kondensfjerner, ekstralys, skvettlapper, Parlok skjermer, skilt og ADR-bag, kan du øke sikkerheten og påliteligheten til kjøretøyet ditt. Sørg for å inspisere og vedlikeholde utstyret regelmessig for å sikre at det fungerer som det skal gjennom hele vinteren.

 

For mer informasjon eller bestilling, ta kontakt med oss på e-post firmapost@morek.no, eller telefon: 67 06 35 00

 

 

<