Om oss

MoRek a.s er en veletablert handelsbedrift som leverer kvalitetsprodukter til transportnæringen.

Vi har hovedkontor på Skytta og avdelinger i Larvik, Sandnes, Trondheim, utleveringslager i Tromsø, Bergen, Sarpsborg samt et datterselskap i Hässleholm i Sverige. MoRek a.s og datterselskapene AS Wilfa, ToughTools OY, ToughTools AB, ToughTools AS og Tamek a.s er norskeide.

Vi leverer alt av utstyr og deler til tilhengerprodusenter, lastebilpåbyggere og bilverksteder for tyngre kjøretøy.

Produktsortimentet består av kjente merkevarer. Foruten å representere SAF HOLLAND aksler er vi også Norges største leverandør av WABCO bremsesystemer.

 

 

 

Vår historie

1946

Morek a.s med lokaler i Skippergaten i Oslo.

1952

Agentur på Rothe Erde

1959

Utviklet West-Frost. Som en konsekvens av at trykkluftsbremser ble mer vanlig meldte behovet seg for et produkt som kunne forhindre kondens i kalde årstider. Produktet er fremdeles i dagens sortiment.

1966

Flyttet fra Skippergaten og inn i nye og større lokaler i Østre Akervei. Behovet for kunnskap innenfor bremseteknikk og systemer gjorde at kursing og opplæring på bremser ble en stor del av virksomheten.

1976

Stadig vekst i produktsortimentet fordret igjen større lokaler. Stanseveien i Oslo ble neste stoppested.

1980

Morek a.s får agenturet på SAF aksler i Norge. Et forretningsområde som skal vise seg å få stor betydning for Morek a.s sin framtid. Er i dag en av våre største produktlinjer.

1984

Morek kjøper opp Tamek a.s. Tamek a.s leverer alle tjenester innenfor tynnplatebearbeiding, montering, maskinering og sveising.

1999

Flyttet til nåværende lokaler på Skytta. Samtidig overtas firmaet Wilfa AS, som produserer og distribuerer elektriske husholdningsartikler. Les mer om Wilfa på www.wilfa.no

2003

Morek etablerer Morek AB i Hässleholm i Sverige.

2013

Tamek a.s opplever stor vekst. Investerer i nye maskiner, prosesser og arbeidskraft og flytter virksomheten til nye og større lokaler på Frogner utenfor Oslo. Les mer om Tamek på www.tamek.no

2014

Morek a.s etablerer utleveringslager i Tromsø, for å sikre distribusjon, service og kortreiste reservedeler til transportnæringen.

2016

Morek a.s etablerer Toughtools AS. Toughtools AS markedsfører profesjonelt verktøy og tilbehør fra anerkjente produsenter som Panasonic verktøy og batterier, Diager bor og Löve tenger.

2017

Morek a.s etablerer utleveringslager i Bergen, for å sikre distribusjon, service og kortreiste reservedeler til transportnæringen.

2018

Morek a.s etablerer utleveringslager i Sarpsborg, for å sikre distribusjon, service og kortreiste reservedeler til transportnæringen.

2021

ToughTools AS fusjonerer med MoRek AS.
ToughTools AS markedsfører profesjonelt verktøy og tilbehør fra anerkjente produsenter som Panasonic elektroverktøy, Diager bor og Löwe tenger for hage og industri. https://toughtools.no/

Hovedkontor Skytta - 67 06 35 00- firmapost@morek.no

Vibeke Riise Johansen

Kundeservicemedarbeider

+47 48 86 21 26

Ansatte - Borgeskogen

Ansatte - Sandnes

Ansatte - Trondheim

Ansatte - Hässleholm

<