BLI BEDRE KJENT MED SAF-HOLLAND

SAF-Holland representerer en solid og pålitelig partner for alle aktører innen den kommersielle kjøretøyindustrien.  Med over 40 års erfaring med SAF, er vi i Morek stolte av å tilby disse produktene til våre kunder.

Du kan bestille produktene direkte i vår nettbutikk, på e-post firmapost@morek.no, eller telefon: 67 06 35 00

 

Historie og utvikling

SAF-Holland startet som en landsbysmed i Tyskland, hvor de utviklet nye ploger og senere begynte produksjonen av stålaksler for landbrukskjøretøy. Med tiden utvidet de sitt sortiment til å inkludere aksler og luftfjæringssystemer for tilhengere. I 1910 ble det amerikanske selskapet Safety Release Clevis Company etablert, som senere ble til The Holland Hitch Company, kjent for sine koplingssystemer for hester og ploger. I 2006 fusjonerte Otto Sauer Achsenfabrik GmbH (SAF) og Holland Group Inc. til å danne SAF-Holland. Denne fusjonen kombinerte europeisk presisjon og innovasjon med amerikansk produksjonsdyktighet, og skapte en global aktør innen kjøretøykomponenter.

Produktportefølje og innovasjon

SAF-Holland tilbyr et bredt spekter av produkter som aksler, fjæring-, koplings-, og bremsesystemer. Disse produktene er kjent for sin høye kvalitet, pålitelighet og effektivitet, og bidrar til økt sikkerhet og ytelse i transportsektoren. Innovasjon har alltid vært en drivkraft for  SAF-Holland, og selskapet investerer kontinuerlig i forskning og utvikling for å  møte fremtidige behov og utfordringer.

Morek og SAF-Holland:  Et Sterkt Partnerskap

Morek har hatt et solid samarbeid med  SAF-Holland siden 1980. Med mer enn 40 års erfaring med SAF-produkter, har vi utviklet en dyp forståelse for deres løsninger og hvordan de best kan betjene våre kunders behov.  Gjennom vårt partnerskap med SAF-Holland kan vi tilby løsninger som er skreddersydd for å møte behovene til moderne transportfirmaer. Enten det gjelder aksler, fjæringsystemer eller avanserte bremsesystemer, sørger vi for at våre kunder får tilgang til produkter som er i verdensklasse når det kommer til kvalitet og ytelse.

 

Under bremsing eller akselerasjonsfaser, konverterer den sentralt plasserte høyspentgenerator-enheten til SAF TRAK-R kjøretøyets kinetiske energi til elektrisk energi.   Denne energien lagres i et Li-ion-batteri fra det velprøvde elektriske systemet fra CARRIER/ ADDVOLT – eller kan forsyne hjelpeforbrukere i tilhengeren slik som kjøleenheter, varmere eller hydrauliske plattformer mens kjøretøyet er i bevegelse. SAF TRAK-R foretrekkes for bruk i kjølebiler, hvor kjøleenhetene kan opereres i fullstendig elektrisk modus.

 

De standard SAF-akslingene er tilgjengelige i ulike versjoner fra 8 tonn til 11 tonn. Akslingene kan utstyres med forskjellige fjæringssystemer, for eksempel mekanisk fjæring, luftfjæring og hydraulisk fjæring. SAF-akslinger blir produsert etter bestilling. Kontakt oss for mer informasjon og hjelp til å finne den rette akslingen for deg.

 

SAF INTRA SUSPENSIONS

  • Effektiv og uten kompromiss, INTRA-familien tilbyr ideelle og trygge løsninger i 9-tonnsområdet.
  • Tilgjengelig med skive- og trommelbremser.
  • Funksjonell slepende arm og akselrør utgjør en uatskillelig og vedlikeholdsfri enhet.
  • Hele fjæringssystemet er ekstremt robust og samtidig spesielt lettvekts.

 

SAF MODUL SUSPENSIONS

  • SAF-modul er et helt modulært fjæringssystem for individuelle løsninger i 7 til 14 tonns området.
  • Tilgjengelig med skive- og trommelbremser.
  • Mange variasjoner på grunn av ulike lenkeformer, luftklokker og monteringsbraketter.
  • Hele fjæringssystemet er ekstremt robust og kan tilpasses enhver transportoppgave.

 

SAF-Holland tilbyr et bredt varespekter på svingskiver, alt fra 6 tonn til 75 tonn. De tilbyr også forskyvbare understell, og har noen av de råeste utgavene på markedet, samt flere løsninger som er spesialtilpasset de største og mest kjente merkene av biler. Vi ønsker å belyse de mest populære svingskivene og understellene vi tilbyr, men vi kan levere de i alt over og under, så bare ta kontakt, så hjelper vi deg finne den rette løsningen for deg og ditt behov! SAF-Holland kjøpte opp V.Orlandi i mars 2018. Både SAF-Holland og V.Orlandi er godt kjente for sine kvalitetsprodukter innen svingskiver og understell.

Vi har valgt å kjøre et produktsortiment fra begge merker på en slik måte at vi føler at de utfyller hverandre godt. Hovedforskjellen mellom produsentene ligger hovedsakelig i at V.Orlandi har en usedvanlig god produktserie på det som blir kalt Super Heavy Duty. Alle svingskivene fra SAF-Holland og V.Orlandi er helstøpte. Vi har et bredt spekter av reservedeler/ slitasjedeler på lager som passer til disse produktene.

 

SAUER® QUALITY PARTS er et verdensomspennende registrert kvalitetsmerke fra SAF-HOLLAND-gruppen. Produktsortimentet vårt inkluderer over 500 reservedeler – passende for alle vanlige produsenter. Distribusjonen strekker seg over europeiske land samt Asia, Midtøsten, Afrika og Sør-Amerika. Dette gjør vårt brede utvalg av bremsedeler og fjæringssystemer tilgjengelig nesten over hele verden. I tillegg betjener søstermerket vårt, GOLDLINE QUALITY PARTS, det amerikanske markedet for lastebiler og semitrailere.

 

 

NAV REPSETT FOR SKRB-AKSLER
SAF Nav repsett passer til Schmitz Rotos-aksler No.1003457 Settet inneholder: • 12 torxskruer • O-ring • SAF-LiLube fett

 

SAF støttebein er designet for å gi pålitelig støtte og stabilitet til tunge kjøretøy og tilhengere. Våre støttebein er konstruert med høykvalitetsmaterialer og avansert ingeniørkunst for å sikre optimal holdbarhet og sikkerhet under lasting, lossing og parkering. Med brukervennlig design og enkel betjening gir SAF støttebein enkel og effektiv bruk i ethvert miljø. Uansett om det er på byggeplassen eller på veien, kan du stole på SAF støttebein for å gi solid støtte til dine transportbehov.

 

Haldex er en global leder innen utvikling og produksjon av avanserte drivlinjeløsninger for kommersielle kjøretøy. Med et fokus på innovasjon og kvalitet har Haldex etablert seg som en pålitelig partner for transportindustrien. Det brede spekteret av produkter og tjenester inkluderer alt fra luftbremsesystemer og styringssystemer til drivlinjekomponenter og elektroniske løsninger Haldex har de siste årene utmerket seg på modulatorer til transportindustrien, og har med både generasjon 3 og nå med den nye generasjon 4 fått økt markedsandel hos de store byggerne på markedet.

De tilfredsstiller alle nye krav og regulativer fra EU.Vi vil nok se mer og merav disse fremover! Her i Morek syns vi slikt er spennende, og vi har en teknisk avdeling som er klare for markeds-skiftet fremover. Vi stiller oss klare for å være til stede for dere med teknisk bistand, råd og tips. Ingen spørsmål er for kompliserte, for vi har også noen utrolig dyktige ingeniører og teknikere fra både Haldex og SAFHolland i ryggen.

 

LifeSeal+ er en patentert modell av fjærbremsklokke som er et lukket system. Det betyr at den er usedvanlig godt beskyttet mot vann og støv, som igjen vil si at den er beskyttet mot irr, rust og har generelt en mye høyere levetid enn andre fjærbremseklokker på markedet. De som kjører mye i områder der det er mye sand, vann og vind burde vurdere å bytte til LifeSeal+ neste gang de bytter fjærbremseklokker, slik at de sparer både penger og tid i fremtiden.

 

TIPS!
Automatisk dreneringsventil til lufttank. I trykkluftbremsesystemet vil det alltid være trykkendringer som følge av bruk, denne trykkendringen utnyttes av ventilen slik at den automatisk og hyppig drenerer systemet for vann.

 

<