Registrer din aksel her og vinn fine premier!

Vi bygger opp en egen database for lettere å identifisere dine aksler og deletegninger. På denne måten vil vi raskt finne delene du måtte trenge til service eller reparasjon.  For å gjøre dette trenger vi din hjelp!

Bruk linken nedenfor å fyll inn registreringsnummeret på hengeren og serienummeret på akslingen og bli med i bli med i trekning av fine premier!

Registrer her

Velkommen til oss!

Vi har styrket vår produkt og markedsavdeling, og ønsker Torild Egge velkommen på laget! Torild har tidligere erfaring med salg, produkt og markedsføring fra BPW Hofstad og Hellanor.

 

 

Nytt om navn

Vi har ansatt Morten Søiland (50) som ny avdelingsleder i Sandnes. Morten har tidligere jobbet som mekaniker og avdelingsleder og har lang erfaring fra tungbilbransjen. Morten skal ha det totale ansvaret for drift og utvikling av avdelingen i Sandnes.

Even Ertesvåg (24) er ny på kundeservice i Sandnes. Han har bakgrunn som industrimontør og formann. Even tok fagbrev i Gjerde Last, og jobbet senere i bedriften som industrimontør med fokus på vedlikehold, service og reparasjon av bakløftere, kraner og elektriske / hydrauliske / pneumatiske styringssystem.

Roy Arne Ingebrigtsen har takket ja til stillingen som salg og regionansvarlig ved vår avdeling i Tromsø. Roy Arne er 52 år, og har jobbet med teknisk salg de siste 20 årene, hvor de siste 15 som regionansvarlig for Volvo Pentas produkter. Roy Arne er utdannet lastebilmekaniker/ bilelektriker og har tidligere jobbet 4 år som mekaniker hos Volvo Last & Buss i Tromsø.

Alle tre er godt i gang, og vi ønsker de nok en gang velkommen i Morek a.s.

<